Personal Coaching

Coaching kan je helpen om gemotiveerd, bekwaam en energiek te blijven, zowel op je werk als priv√©. Als je het gevoel hebt dat je op de een of andere manier bent vastgelopen, dingen in je leven wilt veranderen maar je weet niet goed hoe, dan kunnen wij je helpen. 

Loopbaancoaching
Misschien ben je toe aan een andere baan of een ander beroep zelfs. Maar je weet nog niet precies welke kant je op wilt. Je huidige werk bevredigt je niet meer. Je wilt wat anders. Waar krijg je energie van? Wat zijn je hinderpalen? Wat heb je nodig? Wat vindt je echt belangrijk, en hoe vergroot je de kwaliteit van je werk? Als je dit soort vragen hebt dan kan loopbaancoaching je helpen het juiste pad te vinden. Het doel van de gesprekken is je beter te laten voelen op je werk.

Zingevingscoaching
Misschien heb je vragen over de zin van je bestaan. Waar wil je naartoe met je leven? Wat is je missie? Waartoe ben je op aarde? Hoe ga je om met verlies? Hoe kom je meer in evenwicht? Wat zijn je waarden? Als je dit soort vragen hebt dan kan onze methode van zingevingscoaching jou helpen. Het doel van de gesprekken is je meer innerlijke vrede te laten ervaren.

Functioneringscoaching
Gaat het niet lekker op je werk? Heb je regelmatig conflicten met je leidinggevende, je collega's, je klanten of je leerlingen. Voel je je af en toe gefrustreerd? Functioneer je niet goed? Lig je 's nachts wakker van je werk? Als je deze vragen hebt dan is onze methode van functioneringscoaching misschien iets voor jou: geweldloze communicatie, waarnemen, gevoelens uiten, behoeften formuleren, verzoeken doen. Doel van de gesprekken is je te helpen zelf conflicten op te lossen, je onafhankelijk op te stellen en je invloed op je omgeving te vergroten.